BSB Försäkringar söker försäkringstjänsteman

BSB försäkringar tecknar försäkring på villa-, villahem-, fritidshus-, fastighets-, affärs-, småföretags- och fritidsbåtförsäkringar i kommunerna Strömstad, Tanum, Munkedal, Sotenäs, Lysekil, Uddevalla, Orust, Tjörn, Stenungsund, Kungälv, Öckerö och Partille.

Vi är ett ömsesidigt bolag, dvs våra kunder är våra ägare. Det ger oss en fördel framför våra konkurrenter, som förutom kunderna också skall hålla aktieägarna nöjda. Vi kan agera mer långsiktigt och utgångspunkten för vår verksamhet är att uppfylla och överträffa kundernas behov och förväntningar. Vår mission är att med våra produkter och tjänster skapa en trygg framtid för våra försäkringstagare. Som lokalt försäkringsbolag kan vi ägna all kraft åt att lära känna just våra kunder och deras villkor. Vi kan skräddarsy tjänster som passar utifrån det individuella behovet. Pålitlighet och respekt är viktigt för oss i kontakten med kunderna. Mer info www.bsb.se

Vi på BSB söker dig som sätter kunden i centrum.

Dina arbetsuppgifter blir att självständigt sälja våra försäkringsprodukter via telefon samt via personliga möten med kunden. Du kommer även att få reglera skador för våra kunder utifrån försäkringsvillkor och lagstiftning.

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice. Vi ser gärna att du kan läsa bokslut, har god datorvana, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, B-körkort. Erfarenhet från försäljning och försäkringsbranschen är en merit.

Placeringsort är Kungshamn och Lysekil.

För mer information kontakta bolagets VD Eva-Lott Swahnberg

Välkommen med din ansökan per mail till els@bsb.se. eller BSB Försäkringar,att: Eva-Lott Swahnberg, Bäckevikstorget 1, 456 31 Kungshamn. Sista dag för ansökan är den 15 december 2018.

Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion